Gulvplanker i massiv 1 kl. Douglas Gran

Massive Gran planker klæder ethvert trægulv med dens lyse farve og gode slidstyrke. De brede planker giver et flot og roligt udtryk som passer til de fleste opgaver – det være sig ny montage eller ved ny renovering af din bolig. Gulvplanker kan lægges på strøer eller gulvspånplade på beton – med og uden gulvvarme. KLIK på billeder og menu punkter – for mere info om priser på Gulvplanker til Trægulve.
Se her for: Bestilling af Douglas gulvplanker i vor SkovTrup Shop.

Lidt om Douglasgran: (Pseudotsuga) er en slægt med fem arter af store nåletræer, som er udbredt langs vestkysten af Nordamerika og i Kina og Japan. De kan kendes på de bløde, ikke-stikkende nåle og de små, hængende kogler med synlige frøskæl. Douglasgraner er blandt verdens højeste træer, og også i Danmark har de højde rekorden. Råvaren til vore gulve stammer fra EU. Se sjov lille video fra Skovdyrkerne om Douglastræ her

douglasgulv i jagtstue
douglasgulve i jagtstue
Trægulv sæbebehandlet
Trægulv sæbebehandlet
douglasplankegulve stue
douglasplankegulve - flot i enhver stue
gulve
gran til brede gulvplanker
gulvplanker
gulvplanker masssivt træ

Gulvplanker lavet af Douglasgran har en interessant historie bag sig. Douglasgran er en træsort, der stammer fra Nordamerika, og det blev først introduceret i Europa i midten af 1800-tallet. Træet blev hurtigt populært på grund af dets styrke og holdbarhed, og det blev anvendt til en række forskellige formål, herunder byggeri og møbler.

I løbet af det 20. århundrede blev Douglasgran også brugt til gulve, især i USA og Canada, hvor det var særligt populært. Gulve lavet af Douglasgranplanker var populære på grund af deres robusthed og slidstyrke, og de blev brugt i mange forskellige typer af bygninger, herunder fabrikker, butikker og boliger.

I dag er gulvplanker i Douglasgran stadig populære, og de er blevet mere tilgængelige på markedet. Træet er også blevet mere bæredygtigt dyrket, hvilket betyder, at det er blevet mere miljøvenligt at anvende. Gulvplanker i Douglasgran har en smuk lys rødlig farve, der giver rummet en varm og indbydende atmosfære, og de kan tilpasses til mange forskellige stilarter og design.

Fordelen ved Douglasgranplanker er, at de er rimeligt hårdføre og modstandsdygtige over for slid og stød. De har også en smuk naturlig struktur, der giver et autentisk udseende til gulvet. Desuden er Douglasgran et let træ at arbejde med, hvilket gør det nemt at tilpasse plankerne til forskellige rum og designs.

I dag er gulvplanker i Douglasgran stadig populære blandt boligejere og designere på grund af deres styrke, holdbarhed og smukke udseende. De kan tilpasses til forskellige stilarter og designs, og de giver rummet en varm og indbydende atmosfære, der kan forbedre enhver indretning.

Har du spørgsmål?
Send en e-mail til Oksana: ok@skovTrup.dk

Oksana er klar på plankegulve.info
Scroll to Top