Oliebehandling af trægulve med naturolie fra SkovTrup

Behandling af trægulve med SkovTrup Pleje – Interiør Naturolie:

Produktbeskrivelse

SkovTrup Interiør naturolie anvendes til overfladebehandling og vedligeholdelse af ubehandlede eller tidligere oliebehandlede træoverflader. Behandlingen fremhæver træets naturlige udseende og gør overfladen mere modstandsdygtig og smudsafvisende. Brugsanvisning for SkovTrup Pleje – Interiør olie:

Træoverfladen skal være helt tør og ren inden behandlingen påbegyndes. Tidligere behandlede træoverflader afrenses med egnet afrensnings middel og først når træoverfladen er helt tør, må den egentlige oliebehandling påbegyndes. Olien om røres grundigt inden brug.

Olien påføres med pensel i et jævnt og dækkende lag. Efter max. 20 – 30 min ved 20 °C af tørres overskydende olie med en ren og fnugfri klud. Overfladen skal været helt fri for overskydende olie. Herefter poleres den behandlede overflade med en poler klud, for at gøre overflade ekstra slidstærk. Hvis træoverfladen er stærkt sugende skal behandlingen gentages. I løbet af ca. 24 timer ved 20 °C er olien gennemhærdet. I denne periode må træoverfladen ikke udsættes for fugt eller vand.

Bemærk: Klude m.v. der er anvendt i forbindelse med påføring af olien, lægges straks efter brug, i en luftæt, ikke brændbar beholder og destrueres, da der er risiko for selvantændelse.

God arbejdslyst!   –    Se også info. om sæbebehandling af plankegulve her.
Olie til overfladebehandling kan bestilles i vor webshop her. 

oliebehandling af trægulveplanker

Har du spørgsmål?
Send en e-mail til Oksana: ok@skovTrup.dk

Oksana er klar på plankegulve.info
Scroll to Top