Trægulve i egetræ - et flot gulv der aldrig går af mode!

egetræ til trappe

Egetræ klæder ethvert gulv med dets flotte spejl med lyse og mørke farver.
Plankerne til de massive trægulve der vises her, er 160mm brede og de giver et flot og roligt udtryk som passer til de fleste opgaver – det være sig ny montage eller ved renovering af din bolig. Plankegulve i massivt egetræ kan bestilles her på vor webshop.
Gulvplanker til massive egetræs trægulve kan lægges på strøer eller beton med og uden gulvvarme. Et trægulv af egetræ er perfekt til opgaver hvor et slidstærkt og næsten uforgængeligt trægulv ønskes. Se en oplysende (og ret sjov) video om det stolte egetræ fra Skovdyrkerne!

Klik på billeder og menu punkter for mere info om priser på massive trægulve i egetræ.
Se også vor ny web med generel info. om EGETRÆ som egetømmer – egeplanker – egestolper – egetræ til bindingsværks renovering mv. 

trægulve i massiv træ
egeplanker massiv træ

Massivt sildebensparket i egetræ og tømmer til plankeborde

Nu kan vi også levere parketstave i massiv egetræ – stilfuld og flot trægulv.
Stave er normalvist i dim. 15 x 90 x L600mm med fer og not – lige til at lægge.
Se mere om priser på sildebens parket – endnu et massivt trægulv i egetræ.
Se også vore andre web med generel info. om Planker til langborde – egetømmer – egeplanker – egestolper – egetræ til bindingsværks renovering mv.

fer og not egetræs brædder
Trægulve – Ovennævnte billede viser egegulv ubehandlet (løst brædt) samt oliebehandlet færdigt trægulv.
Generel information om montage af massive plankegulve – egetræsgulve
ubehandlet egetræsgulv

Trægulve i egetræ har en lang historie og er blevet brugt i byggeri i mange århundreder. Egetræet er kendt for sin styrke og holdbarhed, og det er derfor en populær træsort til gulve og andre bygningskonstruktioner.

Den tidligste dokumenterede brug af egetræ til gulve var i 1600-tallet i Frankrig. Her blev det brugt til at skabe smukke og holdbare gulve i paladser og slotte. Egetræ blev også brugt i England i det 17. århundrede, hvor det blev brugt i kirker og herregårde.

I det 18. og 19. århundrede blev egetræsgulve mere almindelige i USA, hvor de blev brugt i både private hjem og offentlige bygninger. Egetræet blev også brugt i gulve til dampskibe og togvogne, da det var i stand til at modstå slid og belastning.

I dag er trægulve i egetræ stadig populære, og de bruges i både moderne og traditionelle bygninger. Egetræets naturlige skønhed og holdbarhed gør det til et ideelt materiale til gulve, og det er også en miljøvenlig mulighed, da træet kan genanvendes og er derfor bæredygtigt.

Der findes forskellige typer af egetræsgulve, herunder massivt egetræsgulv og laminatgulv med egetræsoverflade. Massivt egetræsgulv består af én massiv træplanke, mens laminatgulvet består af flere lag træfiberplader og en overflade af egetræsfinér. Begge typer af gulve har deres fordele og ulemper, og det er vigtigt at vælge det rigtige gulv til ens behov og budget.

Uanset hvilken type egetræsgulv man vælger, kan man være sikker på, at man får et smukt og holdbart gulv, der vil holde i mange år fremover.

Har du spørgsmål?
Send en e-mail til Oksana: ok@skovTrup.dk

Oksana er klar på plankegulve.info
Scroll to Top